PROFIEL

BCC bestaat uit:

  • Rob Boogaard, directeur/adviseur en
  • Marleen Westerling-van der Heide, medewerkster.

Bedrijfskundige drs Rob O. Boogaard (1960) is sinds 1992 zelfstandig gevestigd als corporate en financieel communicatie-adviseur. Daarvoor is hij onder andere werkzaam geweest als financieel redacteur van De Telegraaf (1984 - 1988) en als communicatiemanager bij Philips (1988 - 1990). In de periode tussen Philips en zijn zelfstandig ondernemerschap was Rob Boogaard consultant en aandeelhouder van een gerenommeerd adviesbureau voor corporate en financiële communicatie.

Rob Boogaard is initiatiefnemer en eindredacteur van het boek "Financiële communicatie: een strategisch management-instrument vanuit de praktijk benaderd".

Rob Boogaard is initiatiefnemer van de Florentina Foundation en als bestuurslid verantwoordelijk voor de fondsenwerving van Stichting Sibusiso. Ook is hij actief als teamleider voor Habitat. Sportief gezien liggen zijn uitdagingen in de bergsport, op de tennisbaan en op het gebied van allround fitness-activiteiten (w.o. zwemmen, fietsen, wandelen e.d.). Rob Boogaard is getrouwd en heeft een dochter (1993) en twee zonen (1995 en 1997).

Marleen Westerling-van der Heide (1957) was van 1986 tot 1989 plaatsvervangend hoofd public relations van de Amsterdamse Effectenbeurs en daarna tot 1993 onder meer werkzaam voor een adviesbureau voor financiële public relations.
Lid van Nederlandse Vereniging voor Investor Relations (www.nevir.nl )


Financiële communicatie:
Een strategisch management instrument vanuit de praktijk benaderd.
Door: Drs. R.O. Boogaard
Uitgever: Stenfert Kroese
ISBN: 90-207-2179-8